FAQ

FAQ

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor het Zomervreugde Festival worden verkocht op deze website via onze ticketshop

Wat is het verschil tussen regular, late & final?

Het enige verschil tussen deze 3 verschillende soorten tickets is de prijs. Als je eerder een ticket haalt betaal je minder.

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Nee. Sterker nog: bespaar de bomen en print je ticket niet uit! Tickets kunnen vanaf je telefoon gescand worden. Zet de helderheid van je scherm wel zo hoog mogelijk zodat de barcode goed zichtbaar is.

Ticket kwijt?

Geen probleem! Je kunt je ticket(s) makkelijk hier terugvinden.

Help! Ik heb mijn ticket nog niet ontvangen!

Geen paniek: je ontvangt je ticket mits je deze hebt gepersonaliseerd een week voor aanvang van het festival. Personaliseren kan via de link in de bevestigingsmail.

Wat is ticket personalisatie en hoe werkt het?

Nadat je de tickets via de ticketshop hebt besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een knop om je tickets te personaliseren en de andere bezoekers uit te nodigen om dit ook te doen.

 

Het personaliseren van tickets is tot uiterlijk 2 uur voor de start van het evenement mogelijk, tenzij anders staat aangegeven.

Waarom moet ik mijn ticket personaliseren?

Personalisatie per ticket is belangrijk om verschillende redenen:

  • De doorverkoop van tickets op de zwarte markt te voorkomen
  • Het kunnen bereiken van iedere bezoeker in geval van een noodsituatie (bijv. plotseling opkomend slecht weer)
  • De veiligheid op het evenement te optimaliseren door iedereen te kunnen identificeren

Andere vragen over je ticket?

Voor andere vragen over je ticket kun je terecht bij Yourticketprovider

Wanneer?

Zomervreugde Festival 2023 vindt plaats op zaterdag 24 juni.

Wat zijn de tijden van Zomervreugde festival?

Zomervreugde festival is op zaterdag 24 juni van 13:00 tot 23:00 uur.

Waar?

Zomervreugde Festival vindt plaats op Papendal Arnhem. Het adres is Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem.

Minimum leeftijd

Zomervreugde is toegankelijk voor alle leeftijden. Minderjarige bezoekers dienen gedurende het evenement onder toezicht te blijven van een volwassenen.

Identificatie

Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar het Zomervreugde Festival. Houd er rekening mee dat een kopie van een identiteitsbewijs niet volstaat als een geldig legitimatiebewijs. Het is enkel geldig om jezelf te identificeren met een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Kan ik naar binnen en naar buiten gedurende het Zomervreugde Festival?

Het is per dag helaas niet mogelijk om gedurende het festival het terrein te verlaten en vervolgens weer naar binnen te gaan.

Tot hoe laat kan ik naar binnen?

Het is met een geldig toegangsbewijs mogelijk om tot 21.00 het festivalterrein te betreden.

Is er gratis drinkwater?

Op het Zomervreugde Festival zijn er diverse tappunten waar je je beker gratis kunt vullen met water.

Kan ik mijn beker na gebruik weggooien?

Nee. Het Zomervreugde Festival streeft naar een schone wereld, waar we gezamenlijk nog lang (en vunzig) gebruik van kunnen maken. Daar hoort single-use plastic niet in thuis. Bij de entree krijg je (gratis) een bekermuntje die je bij de bar kunt inwisselen voor een beker. Beker leeg? Dan kun je je beker weer omruilen voor een bekermuntje. Muntje of beker kwijt? Dan kun je bij de bar een nieuwe beker aanschaffen.

Hoe kan ik betalen op het festival?

Tijdens het Zomervreugde Festival kun je bij de bar uitsluitend pin betalen. Op het terrein kun je met contant geld een opwaardeerkaart aanschaffen die dienst doet als een pinpas bij de bar. 

Lockers

Er zijn (grote en kleine) e-lockers beschikbaar op het Zomervreugde Festival , waar je veilig je spullen in op kunt bergen. De lockers bevinden zich naast de entree van het festival terrein. Het is mogelijk om lockers op voorhand aan te schaffen in de ticketshop. Bij het online bestellen wordt de code voor je locker kort voor het festival opgestuurd via de mail.

EHBO

Er is eerste hulp aanwezig op het Zomervreugde Festival. Voel je vrij om langs te komen voor benodigdheden zoals aspirines, pleisters of hulp bij drugs gerelateerde zaken. Heb je iets verkeerds gebruikt of teveel gedronken? Wees niet bang om dit te delen met het EHBO-personeel; deze behandelen eenieder strikt vertrouwelijk en delen deze informatie niet met derden.

Lost & found

Ben je iets verloren, of heb je iets gevonden op het Zomervreugde Festival? Neem even contact op met info@zomervreugdefestival.nl. Het werkt het beste om even een foto/screenshot te sturen van hetgeen je verloren bent / gevonden hebt. Een paar dagen na het festival zullen alle gevonden voorwerpen op onze Facebook pagina gedeeld worden.

Toegang voor mensen met een beperking

Bijna alle delen van het festival zijn toegankelijk voor rolstoelen. Daarnaast is er ook een invalidentoilet voorzien. Heb je vragen over de toegankelijkheid voor mindervaliden? Neem dan contact op met Zomervreugde (info@zomervreugdefestival.nl).

Huisregels

De huisregels van het Zomervreugde Festival kun je hier vinden.

Drugs

In het bezit zijn of verkopen van hard- en softdrugs is verboden op het Zomervreugde Festival. Bij overtreding zal de desbetreffende persoon overhandigd worden aan de politie.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het Zomervreugde Festival. We hebben een uitgebreid aanbod aan diverse (lekkere en gezonde) gerechten en drankjes. Ben je vegetarisch, vegan of eet je glutenvrij? Ook hierin is ruimschoots voorzien op ons festival. Heb je voedsel allergieën of andere vragen over het eten? Je kunt hierover contact met ons opnemen via info@zomervreugdefestival.nl

Medicijnen

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen naar het Zomervreugde Festival in combinatie met een doktersvoorschrift.

Zonnebrand

Het is toegestaan om zonnebrandcrème mee te nemen naar het Zomervreugde Festival. Let op: dit is niet toegestaan in een spuitfles, dus alleen in spray.

Fiets

Het is maar 20 min fietsen vanaf Arnhem CS. Ideaal als je geen zin hebt om te rijden en de files wilt mijden. Moeder Natuur doet een vreugdedans. Scheelt dat je geen moer? Dan is er natuurlijk ook ander vervoer.

Auto

Navigeer naar Papendallaan 8, Arnhem en volg de parkeerborden voor Zomervreugde Festival. Parkeertickets zijn verkrijgbaar via onze ticketshop

Shuttle bus

Deze rijden vanaf 12:45 uur om het kwartier vanaf Station Arnhem Centraal (bushalte Sonsbeekzijde) naar Papendal en terug. De Shuttle Bus tickets zijn online voor €7,50 verkrijgbaar in onze ticketshop

Pers

Wil je graag langskomen om iets te schrijven, te vloggen of fotograferen op/over het Zomervreugde Festival? Schroom niet om contact op te nemen via info@zomervreugdefestival.nl Let op: we maken een selectie, dus aanmelden garandeert geen persaccreditatie.

Contact

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Zomervreugde Festival. (info@zomervreugdefestival.nl).