Info

Info

Zomervreugde Festival 2022 is een feit! Twee dagen samen losgaan op de lekkerste r&b/hiphop, latin, afro, house en techno met het zomerzonnetje op en in je bol. Laat al je zintuigen verwonderen met avontuurlijke activiteiten zoals urban sports & street art, vette dance battles, oneindig veel speelplezier en een tasty food line-up.

5 stages met ieder een eigen sound of summer. Meeblèren met Tabitha, Broederliefde & Antoon en lekker losjes bij Bizzey. Eats Everything & Luuk van Dijk zijn in the house en Luke Slater’s Planetary Assault Systems & Matrixxman te vinden op de technostage + veeeeeel meer. Bekijk hier alle acts voor twee dagen gegarandeerd Zomervreugde.

Paradijselijk Papendal 

Verscholen in de Veluwse bossen, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Het hart van de Nederlandse topsport, maar op 11 & 12 juni wordt het Paradijselijk Papendal omhuld door groen en gevuld met het geluid van de zomer omgetoverd tot festival oase.

Bereikbaarheid

Vanaf Arnhem CS fiets je in 20 minuten naar Papendal. Ideaal als je geen zin hebt om te rijden en de files wilt mijden. Wanneer je met de auto komt navigeer dan naar Papendallaan 8, Arnhem en volg de parkeerborden voor Zomervreugde Festival. Parkeertickets koop je hier.

Daarnaast rijden er gedurende de dag pendelbussen vanaf Station Arnhem Centraal (bushalte Sonsbeekzijde) naar Papendal en terug. De Pendelbus tickets zijn online voor €7,50 verkrijgbaar via onze ticketshop.