Activiteiten

Laat al je zintuigen verwonderen met avontuurlijke activiteiten zoals urban sports & street art, vette dance battles, karaoke en oneindig veel speelplezier!

MAKE-OVER BOOTH
In de Make-over booth staan de kappers klaar voor die frisse festival look. Glitters, vlechten, krullen: you name it & ze fixxen het voor je!

CRAZY TABLE TENNIS
Let’s go crazy! Tafeltennis kennen we waarschijnlijk allemaal wel, maar ben jij klaar om rond de tafel te gaan bij deze crazy table tennis? De kans om je van je beste en gekste sportieve kant te laten zien. 4 vlakken, een muurtje; niks is te gek!

DANCEBATTLE
De 5e editie van ‘Get Down in Boogie Town’ door Soulcypher vindt plaats op zaterdag 24 juni. Energieke dancebattles met aanstormend en gevestigd danstalent die zo de kracht essentie van de hiphopculture showcasen. Verwacht een avond gedrenkt vol funk met 3vs3 funk allstyle battle, 1vs1 locking & 1vs1 waackin.

Het complete programma vindt plaats van 13:00 – 19:00 uur. Het enige wat nog ontbreekt ben jij, want wat is een battle zonder publiek?

KARAOKE
Yes sunshines, we zijn weer welkom bij Gerda Glitter voor je daily dose Karaoke! De kans om je shower performance ten gehore te brengen op een heus podium mét publiek. Guilty pleasures, alltime favorites, Hollandse hits & catchy tunes: op de uitgebreide hitlijst van Gerda staat voor iedereen wel iets. Pak jij dit jaar je podium? #zomervreugdegottalent

STREET ART
Creatievelingen opgelet: altijd al eens je graffiti talent ‘legaal’ willen testen? Lijkt het je leuk om een stukje Zomervreugde te signen? Arnhem Art staat ook dit jaar weer op Zomervreugde met een graffiti wall! Esone (Pedro Dentinho) & Dopie (beter bekend als Dopie) verzorgen verschillende workshops. Liever zelf proberen? Er is ook open inloop.

URBAN SPORTS
Wist je dat..je met je Zomervreugde ticket(s) ook toegang hebt tot de UCI BMX Racing World Cup? Je kunt de hele dag plaatsnemen in de tribune voor de spannende wedstrijden met nationale helden & internationale toppers!

Bij de Urban Sports vind je ook de Skimboardbaan van Waalhalla en een Panna Kooi. Met verschillende voetbalshows om te bekijken en clinics om je trucjes weer naar a-game te brengen. Er worden pas echt punten gescoord bij de rolstoelbasketbal. Moedig de spelers aan of neem zelf plaats voor een potje om het te ervaren.